Sign up

Over ons

Powernapp

POWERNAPP, hét boekingsplatform voor het MKB.

Wij zetten ons in voor bedrijven die nog geen zakelijk prijsvoordeel genieten, vanwege een laag volume of een brede spreiding. Het gevolg is dat deze bedrijven vaak ‘als consument’ boeken bij publieke boeking websites, zonder enig zakelijk voordeel. Door de hotelovernachtingen van deze bedrijven te bundelen, realiseert POWERNAPP een 10% korting op de publieke prijs en is daarmee goedkoper dan publieke kanalen zoals Booking, Expedia, etc. Bovendien is onze website puur gefocust op zakelijke boekers; altijd flexibele tarieven, eenvoudig boeken & annuleren, op rekening betaling (na overleg) en een rapportage tool. Gebruik is geheel kosteloos en dat blijft het ook; ons verdienmodel zit aan de hotel zijde. 

Work hard, book smart!

Binnen de hotelsector zagen we dat het automatiseren van het MKB-segment de salesstrategie optimaliseert, zonder dat het MKB segment verloren gaat in de business-mix. De hotelier krijgt actieve sales support en kan daardoor zijn focus verleggen richting key-accounts en –prospects.

 

MISSIE

Onze missie is het verbinden van boekers binnen het MKB en de hotelsector op een transparante, tijdbesparende en kostenvriendelijke manier. In onze carrières zagen we twee terugkomende uitdagingen:

  • Hotels zijn relatief veel tijd kwijt aan het managen van klanten met lage volumes. Het volume van deze klanten is onmisbaar, maar er is geen partij die dit segment kan automatiseren. Daarom blijft de potentie van het verder uitbouwen van key-accounts en –prospects in vele gevallen onbenut
  • Het MKB heeft geen sterke onderhandelingspositie richting hotels vanwege laag volume of brede spreiding. Door verschillende manieren van boeken ontbreekt vervolgens ook elk inzicht in uitgaven

POWERNAPP lost beide uitdagingen op. Met onze individuele ervaring, passie en focus, verbeteren we de situatie van het MKB op het gebied van inzicht, tijd en kosten. Daarnaast automatiseren we het klein volume segment voor hoteliers zodat ze dit segment niet verliezen, maar zich wel kunnen focussen op key-accounts en -prospects in de markt. 

Ons Team

Co-Founder
Rob Langermans

Rob’s passie ligt in de hotelsector. Hij houdt van hotels! Gedurende zijn carrière heeft hij hotels geadviseerd hoe ze hun omzet kunnen verhogen, hun dagelijkse activiteiten kunnen automatiseren en focus aan kunnen brengen op wat de gast echt verwacht; aandacht en (h)erkenning. Met zijn enorme netwerk in de hotelsector, is hij uw sleutel naar POWERNAPP’s hotelportfolio.

Co-Founder
Sam Christ

Sam werd verliefd op de hotelerie tijdens zijn traineeships in het Radisson Blu Hotel Berlin, waar hij het vak volgens Duitse school heeft geleerd. Dit perfectionisme heeft hij in zijn latere salesrollen toegepast, waar hij zijn passie ontwikkelde voor het constant overtreffen van de verwachting van zijn klant of gast. Na ervaring bij Amrâth Hotels en Hilton Worldwide, is het zijn doel om met het POWERNAPP portaal de situatie van elke zakelijke MKB boeker te verbeteren.   

Onze Partnerships

Vanuit verschillende perspectieven werkt POWERNAPP samen met dienstverleners die werkzaam zijn voor de hotellerie. Daarbij vormen optimalisatie door tijdsbesparing en innovatie de basis.

Xandrion - Uw inkoopnetwerk

POWERNAPP is per 1 oktober jl. een partnership aangegaan met Xandrion. Als onafhankelijk inkoopnetwerk ondersteunt en begeleidt Xandrion ondernemers bij hun inkoopproces. Door deelname aan Xandrion profiteert u van exclusieve condities op vrijwel alle inkoopsegmenten, zoals food & beverage, hygiëne & schoonmaak, energie & brandstoffen, bouw & techniek en dienstverlening & consultancy. Door uw inkoopvolume te bundelen met dat van uw collega ondernemers maakt u gebruik van betere prijs- en serviceafspraken. Daarnaast bespaart u veel tijd door uw inkoop door een professionele partij te laten verzorgen. Xandrion onderzoekt, tendert, onderhandelt, analyseert en monitort voor u. Zo zorgen zij ervoor dat de gemaakte, unieke afspraken over o.a. tarieven en service worden nageleefd, worden contractsperioden bewaakt en spelen zij met het aanbod contracten in op marktontwikkelingen en trends.

 

 

Cubilis - Stardekk

Stardekk, het bedrijf achter awardwinnende software zoals de Cubilis Channel Manager & Booking Engine, is een partnership aangegaan met POWERNAPP. 

“Hotels die onze software gebruiken zijn steeds op zoek om hun afzetmarkt te verbreden. Dankzij de koppeling met POWERNAPP kunnen de hotels die gebruik maken van Cubilis ook de kleinere bedrijven bereiken, die niet gebruik maken van de grote zakelijke reiskantoren. Het is dan ook een mooie toevoeging aan de strategische keuzes die hotels kunnen maken met de talrijke koppelingen van Cubilis”, stelt de CEO van Stardekk Vincent Goemaere.

Cubilis channel manager by Stardekk is online hotel software (SaaS, cloud based) gemaakt door en voor hoteliers. Het is onze doelstelling om Cubilis steeds eenvoudig in gebruik te houden, en dat er geen extra kosten per reservering aangerekend wordt. Het dagelijks beheer van uw boekingpartners (ota’s, touroperators, VVV ..) wordt via de Cubilis channel manager zeer eenvoudig. Met Cubilis bespaart u tijd, administratie en voorkomt u overboekingen. De Cubilis channel manager werkt steeds via een 2-way XML koppeling, en werkt samen met honderden partners. Zo zijn er ook heel wat PMS koppelingen mogelijk (Protel, Micros, Mews, Lodgegate, Elina, Base7booking, Booking Planner ..) Cubilis koppelt ook met GDS, en Payment Providers (Ogone, DocData, Saferpay, ..). Cubilis bewaart uw data veilig, en is PCI Compliant.

 

 

SmartHOTEL Channel Manager

Uw tijd is kostbaar en zou vooral besteed moeten worden aan het optimaliseren van uw gastervaring. Vermijd overboekingen, tijdrovend beheer van verschillende boekingssites en gemiste kansen. Verhoog uw online boekingen met de SmartHOTEL Channel Manager. Bent u Klaar om uw online distributie te optimaliseren?

  • Beheer al uw boekingskanalen op één plaats
  • Volledig geïntegreerd met uw PMS
  • Directe Consultancy & Support
  • Ontwikkeld door een team van Hospitality Professionals

SmartHOTEL heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de hospitality software industrie. Met een uitgebreide kennis van online distributie en een achtergrond in de hospitality, weten we precies wat u als hotelier nodig heeft. We begrijpen de complexiteit van online distributie. Ons doel is om uw leven gemakkelijker te maken met kwalitatieve producten en op maat gemaakte service, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw gasten.

 

 

Testimonials

“POWERNAPP ontzorgt ons team bij het vinden van de juiste locaties voor onze consultants. Na een intensieve werkdag willen wij als IG&H dat het onze medewerkers aan niets ontbreekt. Een goed hotel met goede faciliteiten is dan een must. Via het portaal van POWERNAPP ben ik verzekerd van de beste prijs want die ligt altijd 10% onder de publieke prijs. Bovendien heb ik de garantie dat de accommodatie geschikt is voor zakelijk gebruik. We kunnen ook terecht bij POWERNAPP voor groepsaanvragen zoals bijvoorbeeld ons eindejaar event. Door hun persoonlijke en snelle service op maat, besparen we tijd en hebben onze medewerkers een fijn verblijf bij hotels door heel Nederland.”

- Gitta Tiggelman / Management Support IG&H - 

04.10.2018

“Schouten & Nelissen organiseert vaak maatwerk trainingen voor haar klanten. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar inspirerende locaties, waar onze trainers onze klanten en deelnemers optimaal kunnen ontwikkelen. POWERNAPP heeft met het grote aanbod van hotels en conferentiecentra altijd wel een passende locatie die specifiek bij onze klant past. We worden geholpen bij het vinden van de juiste locatie en het onderhandelen van scherpe kortingstarieven. Dit is voor onze projectmedewerkers een verademing en scheelt ze veel tijd en energie, waardoor ze zich nog beter kunnen focussen op de behoefte van onze klanten. POWERNAPP is zowel voor grotere projecten in te zetten als kleine last-minute aanvragen. We zijn er dus zeker van dat de locaties altijd perfect geregeld zijn."

- Gonnie Swanenberg / Business Unit Manager Schouten & Nelissen -

 

24.10.2018

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar.

Contact

ADRES:

POWERNAPP V.O.F.
St. Ignatiusstraat 223
4817 KK Breda

 

TELEFOON:

+31 (0)76 532 99 87

 

EMAIL:

Welcome@powernapp.com