Blogs

Zakelijk reizen ná Corona
Nu de maatregelen langzaam versoepeld worden, komt het zakelijk reisverkeer weer op gang. Welke trends zien we en wat is er veranderd voor de zakelijke reiziger? In dit blog nemen we je mee in welke nieuwe ontwikkelingen POWERNAPP ziet en hoe je je zakelijke reizen weer vorm kunt geven.... (LEES VERDER)
 

POWERNAPP; de rollercoaster van ruim 2,5 jaar ondernemen
Inmiddels is POWERNAPP al ruim 2,5 jaar in business en kunnen we zeggen dat we een hoop geleerd en meegemaakt hebben. Reflecteren is een belangrijk aspect van ondernemerschap. Vandaar dat we nu de tijd nemen om dit samen met u te doen. Waar komen we vandaan en wat kom je als mens en ondernemer tegen tijdens het proces van het opbouwen van een bedrijf? Dit kun je gerust een rollercoaster noemen. Van 0 naar 100 en weer terug naar 20... (LEES VERDER)

 

Maatwerk hotelboekingen in een digitale wereld
Zoals de meeste startups heeft POWERNAPP een aantal strategische koerswijzigingen ondergaan om bestaansrecht te verdienen. Bij onze start was het doel om elke boeking via een online boekingsportaal te laten lopen, volledig digitaal dus. Inmiddels boeken wij voor onze boekers ook handmatig. Welke wijze de beste is blijft na drie jaar POWERNAPP een vraagstuk binnen onze bedrijfsvoering. Digitalisering, maatwerk of beiden...? (LEES VERDER)

 

Anticiperen op een crisissituatie, hoe doe je dat?
COVID-19 heeft Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. Dit heeft schadelijke gevolgen voor veel ondernemers en hun ondernemingen. De impact is groot en we zullen allemaal een steentje bij moeten dragen aan het herstel van onze economie en de samenleving. Er heerst ook veel onwetendheid en de simpele vraag: “Waar moet ik in hemelsnaam beginnen?”. In deze blog geven we je handvatten om stap voor stap orde op zaken te stellen als het gaat om de uitgestelde projecten binnen je organisatie en met name tips & tricks om kosten te besparen op het gebruik van hotels... (LEES VERDER)

 

5 tips voor het vinden van het juiste zakelijk hotel

De keuzestress slaat toe wanneer je op zoek gaat naar een hotel voor een zakelijke bijeenkomst, langdurig project of een overnachting voor of na je afspraken. Het aanbod op online boekingskanalen is zo groot, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen onze klanten op een gestructureerde manier om hun zakelijke hotelovernachtingen te organiseren. We geven je daarom graag 5 tips, die we zelf ook hanteren bij het maken van de juiste prijsafspraken bij hotels... (LEES VERDER)

 

Zakelijk hotel boeken; wanneer kan ik dat het beste doen?
Niets is zo veranderlijk als het weer, of toch wel? Zoals je misschien weleens is opgevallen fluctueren de tarieven in de reisbranche bijna altijd. Zo heeft de vliegtuigindustrie al jaren een prijsbeleid dat is gebaseerd op vraag en aanbod. Zo ook de hotelsector. Je vraagt je misschien af wanneer je het beste je hotel voor zakelijk gebruik kunt boeken tegen het beste tarief. Wij geven je hier meer inzicht in middels deze blog... (LEES VERDER)