Sign up

Onze diensten

 

Omdat het organiseren van accommodatie voor projectteams vaak erg complex kan zijn, assisteren wij u graag ook bij dit proces. Zo bespaart u als project leidinggevende veel tijd. De uitgaven zullen worden verminderd omdat wij van POWERNAPP de hotelmarkt kennen en weten hoe haar commerciële strategie in elkaar steekt.

Werkwijze

We beginnen met onszelf te oriënteren op verschillende accommodaties zodat we er zeker van zijn dat we een geschikte accommodatie vinden voor zowel het management team als de afdeling inkoop. Daarnaast voeren wij de onderhandelingen uit op het gebied van prijs, zodat de kosten binnen het afgesproken budget blijven. Het is geen enkel probleem om achteraf op rekening te betalen. Tevens bieden wij goede secundaire voorwaarden, zoals gegarandeerde beschikbaarheid en flexibel annuleren. De duur van sommige projecten blijft immers een speculatie. Afspraken wat betreft de F&B mogelijkheden op locatie kunnen wij ook voor u regelen zodat u en uw gasten zichzelf volledig kunnen focussen op hetgeen waarvoor ze immers zijn gekomen, een belangrijke meeting, inspirerend evenement of uitgebreide presentatie. Eveneens assisteren wij graag bij de feedback die u ontvangt van uw gasten en nemen wij ook de administratieve afhandeling voor u uit handen.

Contact

Met bovengenoemde kennis en ervaring hopen we betere resultaten te behalen qua onderhandelingen voor accommodaties, als we u mogen assisteren bij de organisatie van een aankomend project en alles wat daarbij komt kijken. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat we kunnen bieden op het gebied van assistentie en prijsvoordeel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 532 9987.

Project Accommodation

Start project*
End project*
City / Region*
Number of rooms*
Single-use
Double-use
Days of stay*
F&B
Budget*
Comments

Information

Company*
Contact person*
Phone
Email*

 

POWERNAPP is een onafhankelijke boekingswebsite. Wij benaderen bedrijven die nog geen zakelijke prijsafspraken hebben bij hotels. Vanwege lage afname of grote spreiding door het land krijgen deze bedrijven geen zakelijk tarief aangeboden. Zij betalen voor het boeken van een zakelijk hotel nog steeds de normale prijs die de consument ook betaalt. Hierdoor betalen zij eigenlijk teveel en zijn de voorwaarden minder flexibel. Wilt u graag uw eigen hotel bij ons registreren en profiteren van transparante tarieven en maximale omzet? Zoek niet verder en neem contact op!

Zakelijk hotel boeken

Onze startup verbetert uw situatie. Jarenlange ervaring en kennis hebben bijgedragen aan het leren herkennen van de wensen en behoeften van de zakelijke gast. Wij nemen uw zakelijke wensen erg serieus wanneer u op zoek bent naar vergaderhotels in Nederland. Daarnaast heeft POWERNAPP door het hele land prijsafspraken met hotels en daarom zijn wij altijd goedkoper dan de publieke dagprijs die consumenten betalen. Tevens profiteert u van prijsvoordeel bij gerenommeerde hotel(keten)s door heel Nederland. Door een hotel op rekening te betalen ervaart u zakelijk gemak. Dit gaat samen met zelf annuleren volgens flexibele voorwaarden.

Contact

Heeft u binnenkort een evenement of zakelijk congres op de planning en bent u de persoon die een zakelijk hotel moet boeken? Kunt u daarbij onze ervaring en expertise van het vak gebruiken? U bekijkt, vergelijkt en boekt direct via onze website. Alleen werknemers die namens een bedrijf boeken krijgen bij ons toegang. Vandaar dat we u vragen om een account aan te maken, wat u hier kunt doen binnen twee minuten. Toegang is geheel kosteloos. Ontvangt u liever suggesties per e-mail, dat kan ook. Neem contact met ons op via reservations@powernapp.com of bel direct naar 076 532 9987.

Sign up now

 

POWERNAPP is het zakelijk reisbureau wat bedrijven assisteert bij de organisatie van groepsboekingen en de accommodatie van grote groepen. Wij garanderen beschikbaarheid bij verschillende hotels door heel Nederland. Wanneer dit gewenst is bezoeken wij graag met u de mogelijke accommodaties om vanuit daar alle details te bespreken en op te volgen. Omdat wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden is er altijd een vast contactpersoon beschikbaar die ook buiten kantoortijden tot uw beschikking staat.

Onze werkwijze

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie met overnachting voor een belangrijke meeting voor het managementteam van uw bedrijf? Wij kunnen uw zoektocht een stuk verlichten door u te assisteren bij deze taak. Wij nemen de organisatie geheel uit handen door de meest gepaste vergaderlocatie voor u en uw groep te vinden. Daarmee beloven wij u tijdsbesparing in combinatie met een aantrekkelijk prijsvoordeel. Tevens zijn wij bekend met de Nederlandse hotelmarkt waardoor we makkelijk kunnen inspelen op uw wensen wat betreft de huur van een vergaderruimte, een vergaderlocatie met overnachting en een accommodatie voor grote groepen.

Contact

Ook deze dienst van POWERNAPP is voor u als boeker geheel kosteloos en wanneer de aanvraag onverhoopt niet door gaat is dit geen probleem. Dit draagt bij aan onze flexibele werkwijze die wij continu nastreven. Bent u benieuwd wat wij u  kunnen bieden op het gebied van de accommodatie van groepen en de verhuur van vergaderruimten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via reservations@powernapp.com of bel direct naar 076 532 9987. Wij reageren binnen vier uur en binnen 24 uur kunt u de eerste voorstellen vrijblijvend per mail ontvangen.

Book a meeting location

Arrival date*
Departure date*
Arrival time
Departure time
Preferred venue
City / Region*
Number of persons*
Budget per person*
F&B
Amount of stars
Formation
Comments

Hotel reservation

Arrival date
Departure date
Number of rooms
Single-use
Double-use
F&B
Budget

Information

Company*
Contact person*
Phone
Email*