Sign up

Groepsboeking, training of meeting

POWERNAPP is het zakelijk reisbureau wat bedrijven assisteert bij de complete organisatie van groepsboekingen. Van het regelen van de accommodatie van grote groepen tot aan het vinden van een geschikte locatie voor uw bijeenkomst of vergadering. Heeft u speciale wensen of bepaalde allergieën, geen probleem! Ook daar assisteren wij u graag bij. Wij garanderen beschikbaarheid bij verschillende hotels door heel Nederland. Wanneer dit gewenst is bezoeken wij graag met u de mogelijke accommodaties om vanuit daar alle details te bespreken en op te volgen. Omdat wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden is er altijd een vast contactpersoon beschikbaar die ook buiten kantoortijden tot uw beschikking staat.

Onze werkwijze

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie met overnachting voor een belangrijke meeting voor het managementteam van uw bedrijf? Wij kunnen uw zoektocht een stuk verlichten door u te assisteren bij deze taak. Wij nemen de organisatie geheel uit handen door de meest gepaste vergaderlocatie voor u en uw groep te vinden. Daarmee beloven wij u tijdsbesparing in combinatie met een aantrekkelijk prijsvoordeel. Tevens zijn wij bekend met de Nederlandse hotelmarkt waardoor we makkelijk kunnen inspelen op uw wensen wat betreft de huur van een vergaderruimte, een vergaderlocatie met overnachting en een accommodatie voor grote groepen.

Contact

Ook deze dienst van POWERNAPP is voor u als boeker geheel kosteloos en wanneer de aanvraag onverhoopt niet door gaat is dit geen probleem. Dit draagt bij aan onze flexibele werkwijze die wij continu nastreven. Bent u benieuwd wat wij u  kunnen bieden op het gebied van de accommodatie van groepen en de verhuur van vergaderruimten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via reservations@powernapp.com. Wij reageren binnen vier uur en binnen 24 uur kunt u de eerste voorstellen vrijblijvend per mail ontvangen.

       Groepsboeking zakelijk hotel

Bel direct met Sam of stuur hem een Whatsapp bericht

 

 

Book a meeting location

Arrival date*
Departure date*
Arrival time
Departure time
Preferred venue
City / Region*
Number of persons*
Budget per person*
F&B
Amount of stars
Formation
Comments

Hotel reservation

Arrival date
Departure date
Number of rooms
Single-use
Double-use
F&B
Budget

Information

Company*
Contact person*
Phone
Email*