Sign up

Overnachting medewerkers

Flexibel een zakelijke overnachting voor uw medewerkers boeken? POWERNAPP is het zakelijk reisbureau wat u assisteert bij het regelen van een overnachting voor uw personeel. Wanneer u bij ons boekt profiteert u van vele voordelen zoals gegarandeerde beschikbaarheid én flexibel annuleren.

Overnachting medewerkers

Zakelijke overnachting voor uw personeel

Boekt u met POWERNAPP dan bespaart u tijd. Wij zijn (telefonisch) goed bereikbaar en kunnen snel schakelen. Hierdoor zorgen we ervoor dat we de gehele organisatie van het boeken van een overnachting voor medewerkers uit handen kunnen nemen. Bent u op zoek naar locaties met goede faciliteiten voor zakelijke overnachtingen voor uw personeel? Met ons uitgebreide assortiment aan hotels en conferentiecentra zorgen we altijd voor een passende locatie.

Overnachting personeel

Contact

Wilt u hulp bij het regelen van een overnachting voor medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vul meteen het aanvraagformulier in. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar welcome@powernapp.com als u eventuele vragen heeft over onze werkwijze. Wij reageren binnen twee uur en binnen 24 uur kunnen wij u de eerste prijsvoorstellen toesturen.