Sign up

Prijsafspraak hotel

Het organiseren van accommodatie voor projectteams kan vaak erg complex zijn. Wanneer u als projectleider uw taken uit handen geeft bespaart u niet alleen veel tijd maar ook geld. Uw uitgaven zullen worden verminderd omdat wij de hotelmarkt goed kennen en weten hoe haar commerciële strategie in elkaar steekt. Vul meteen het aanvraagformulier in en profiteer van zakelijk voordeel en flexibele annuleringsvoorwaarden.

Shortstay

Heeft u tijdelijke huisvesting nodig wanneer uw team werkt aan een project van een aantal weken of maanden in de omgeving? POWERNAPP biedt verschillende shortstay prijsafspraken en mogelijkheden aan. Ideaal voor u als zakelijke reiziger die op zoek is naar alle comfort en gemakken van een normale woning tijdens het zakelijke verblijf.

Contact

Bent u op zoek naar een hotel waar u en uw team kunt verblijven voor een lange periode? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 076 532 9987 of stuur een e-mail naar welcome@powernapp.com. Of vul meteen het aanvraagformulier in. Wij reageren binnen twee uur en binnen 24 uur kunnen wij u de eerste prijsvoorstellen toesturen.