Sign up

Prijsafspraak voor projectteams

Omdat het organiseren van accommodatie voor projectteams vaak erg complex kan zijn, assisteren wij u graag ook bij dit proces. Zo bespaart u als project leidinggevende veel tijd. De uitgaven zullen worden verminderd omdat wij van POWERNAPP de hotelmarkt kennen en weten hoe haar commerciële strategie in elkaar steekt.

 

 

 

Werkwijze

We beginnen met onszelf te oriënteren op verschillende accommodaties zodat we er zeker van zijn dat we een geschikte accommodatie vinden voor zowel uw medewerkers als de afdeling inkoop of planning. Daarnaast voeren wij de onderhandelingen uit op het gebied van prijs, zodat de kosten binnen het afgesproken budget blijven. Het is geen enkel probleem om achteraf op rekening te betalen. Tevens bieden wij goede secundaire voorwaarden, zoals gegarandeerde beschikbaarheid en flexibel annuleren. De duur van sommige projecten blijft immers een speculatie. Afspraken wat betreft de F&B mogelijkheden op locatie kunnen wij ook voor u regelen zodat u en uw gasten zichzelf volledig kunnen focussen op hetgeen waarvoor ze immers zijn gekomen, de werkzaamheden in de regio, een  inspirerend evenement, het project in de bouw of onderhoudswerkzaamheden. Eveneens assisteren wij graag bij de feedback die u ontvangt van uw gasten en nemen wij ook de administratieve afhandeling voor u uit handen.

            

Contact

Met bovengenoemde kennis en ervaring hopen we betere resultaten te behalen qua onderhandelingen voor accommodaties, als we u mogen assisteren bij de organisatie van een aankomend project en alles wat daarbij komt kijken. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat we kunnen bieden op het gebied van assistentie en prijsvoordeel? Neem dan contact met ons op via reservations@powernapp.com.

 

Coronavirus

Uiteraard staan wij in direct contact met de hotels waar wij zaken mee doen. We zijn op de hoogte van de maatregelen zoals de hotels deze hebben genomen om COVID-19 te bestrijden. Wij kunnen en zullen u dus (pro-actief) informeren over de mogelijkheden en omstandigheden, wanneer u ervoor kiest om uw aanvraag voor projectteams via POWERNAPP te organiseren. 

Wij luisteren ook naar uw wensen. Dus mocht u specifieke vragen hebben omtrent de genomen maatregelen, of heeft uw organisatie zelf voorschriften waaraan een extern bezoek dient te voldoen, dan nemen wij dit graag mee in de aanvraag richting de hotels. 

 

 

    

Bel direct met Rob of stuur hem een Whatsapp bericht 

 

Project Accommodation

Start project*
End project*
City / Region*
Number of rooms*
Single-use
Double-use
Days of stay*
F&B
Budget*
Comments

Information

Company*
Contact person*
Phone
Email*