Sign up

Spoedaanvraag hotel

Soms komt het voor dat projecten op korte termijn moeten worden georganiseerd. Dit kan voor de projectleider lastig en stressvol zijn. Geen zorgen. POWERNAPP helpt u hierbij! Wij hebben jarenlange ervaring met het aanvragen van een spoedaanvraag bij verschillende hotels. Wanneer er zich een projectaanvraag voordoet proberen wij te alle tijden samen met onze hotelpartners een geschikt hotel voor u en uw team te vinden.

Spoedaanvraag hotel

Projectaanvraag

Bent u met spoed op zoek naar een hotel in de omgeving waar uw project plaatsvindt? Wanneer u boekt bij POWERNAPP profiteert u van onze onderhandel kracht, flexibele annuleringsvoorwaarden en zakelijk voordeel. Dit maakt een spoedaanvraag mogelijk zonder vervelende bijkomende kosten of ongemak.

Projectaanvraag

Contact

Heeft u vragen over onze service of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u op gebied van hotelaanvragen? Neem dan vooral vrijblijvend contact op door te bellen naar 076 532 9987, stuur een e-mail naar welcome@powernapp.com of vul meteen het aanvraagformulier in. Wij reageren binnen twee uur en binnen 24 uur kunnen wij u de eerste prijsvoorstellen toesturen.