Sign up

Zakelijke hotelovernachtingen

POWERNAPP is een onafhankelijke boekingswebsite. Wij benaderen bedrijven die nog geen zakelijke prijsafspraken hebben bij hotels. Vanwege lage afname of grote spreiding door het land krijgen deze bedrijven geen zakelijk tarief aangeboden. Zij betalen voor het boeken van een zakelijk hotel nog steeds de normale prijs die de consument ook betaalt. Hierdoor betalen zij eigenlijk teveel en zijn de voorwaarden minder flexibel. Wilt u graag uw eigen hotel bij ons registreren en profiteren van transparante tarieven en maximale omzet? Zoek niet verder en neem contact op!

Zakelijk hotel boeken

Wij verbeteren uw situatie. Jarenlange ervaring en kennis hebben bijgedragen aan het leren herkennen van de wensen en behoeften van de zakelijke gast. Wij nemen uw zakelijke wensen erg serieus wanneer u op zoek bent naar vergaderhotels in Nederland. Daarnaast heeft POWERNAPP door het hele land prijsafspraken met hotels en daarom zijn wij altijd goedkoper dan de publieke dagprijs die consumenten betalen. Tevens profiteert u van prijsvoordeel bij gerenommeerde hotel(keten)s door heel Nederland. Door een hotel op rekening te betalen ervaart u zakelijk gemak. Dit gaat samen met zelf annuleren volgens flexibele voorwaarden.

 

                                                 

 

Contact

Heeft u binnenkort een evenement of zakelijk congres op de planning en bent u de persoon die een zakelijk hotel moet boeken? Kunt u daarbij onze ervaring en expertise van het vak gebruiken? U bekijkt, vergelijkt en boekt direct via onze website. Alleen werknemers die namens een bedrijf boeken krijgen bij ons toegang. Vandaar dat we u vragen om een account aan te maken, wat u hier kunt doen binnen twee minuten. Toegang is geheel kosteloos. Ontvangt u liever suggesties per e-mail, dat kan ook. Neem contact met ons op via reservations@powernapp.com.
 

Of bel direct naar 076 532 9987!

 

Coronavirus

Uiteraard staan wij in direct contact met de hotels waar wij zaken mee doen. We zijn op de hoogte van de maatregelen zoals de hotels deze hebben genomen om COVID-19 te bestrijden. Wij kunnen en zullen u dus (pro-actief) informeren over de mogelijkheden en omstandigheden, wanneer u ervoor kiest om uw zakelijke hotelovernachting via POWERNAPP te organiseren. 

Wij luisteren ook naar uw wensen. Dus mocht u specifieke vragen hebben omtrent de genomen maatregelen, of heeft uw organisatie zelf voorschriften waaraan een extern bezoek dient te voldoen, dan nemen wij dit graag mee in de aanvraag richting de hotels. 

 

Sign up now