Onze samenwerkingen

Vanuit verschillende perspectieven werkt POWERNAPP samen met dienstverleners die werkzaam zijn in en voor de hotellerie. Daarbij vormen optimalisatie door tijdsbesparing en innovatie de basis.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels onderscheidt zich door zijn authentieke Hotel-Restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle hotels liggen op fantastische locaties in Nederland. U vindt ze aan het strand of midden in de duinen, maar ook in de prachtige heuvels van Limburg of in één van de historische steden van Nederland. Bovendien zijn alle hotels uniek, hierdoor geeft elk hotel een andere sfeer en beleving. 

Zakelijke gasten zijn bij Fletcher meer dan welkom. In de hotels kunt u uitstekend terecht voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, recepties, brunches, lunches en diners. Onze hotels beschikken uiteraard over de benodigde vergaderapparatuur en draadloos internet. U kunt kiezen uit verschillende vergaderarrangementen en maatwerk.

 

 

Amrâth Hôtels

Amrâth Hôtels bestaat uit 13 drie-, vier-, en vijfsterrenhotels in Nederland. De hotels bevinden zich op unieke en centrale locaties van Maastricht tot Alkmaar.

Kenmerkend voor de hotels is het comfort, de persoonlijke service en het unieke karakter. De veelal centrale ligging van de hotels in de steden is minstens zo belangrijk, zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn deze gemakkelijk te bereiken.

 

 

Apollo Hotels

Zij zijn een keten van kwaliteitshotels in Nederland. Ze doen er alles aan om je zeker nog eens terug te laten komen. De hotels zijn net zo verschillend als hun mensen. Toch weten ze zeker dat je overal een onvergetelijk verblijf hebt; of je met volledige concentratie moet vergaderen, pas laat aankomt in het hotel of juist vroeg uit de veren moet. Apollo Hotels staat garant voor de mooiste momenten in de mooiste steden van Nederland. 

 

 

 

NH Hotels

Met bijna 350 hotels in 28 landen biedt NH Hotel Group u alle mogelijkheden voor een perfect verblijf, wat uw bestemming ook is. Wat de reden van uw reis ook is, de kamers in onze hotels bieden comfort, kwaliteit en het beste waar voor uw geld op alle locaties. Dit alles gecombineerd met de beste service, op zowel strand- als stadslocaties.

 

 

Different Hotels

Allemaal anders. Different Hotels telt 10 hotels en een B&B verspreid over Limburg (B). Allemaal met hun eigen karakter, hun eigen aanpak. Allemaal... different. Elk hotel uit de groep verwent je op zijn typische manier. Niets is hetzelfde. Of toch: de wens om van jouw verblijf iets bijzonders te maken. Kies daarom een hotel waar jij je thuis voelt. Dat past bij jouw levensstijl. In een omgeving die je aanspreekt. Different Hotels doet de rest. Welkom in Limburg. Welkom bij Different Hotels.

 

 

 

Van der Valk Exclusief Hotels

Alle Valk Exclusief hotels bieden u als gast luxe faciliteiten waar u uitgebreid van mag komen genieten. Ruime kamers en stijlvolle suites op unieke locaties. U overnacht in luxe en comfort.
Verfijnde restaurants, gezellige hotelbars en zonovergoten terrassen. Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer.
Conferentiezalen en vergaderlocaties voor alle gelegenheden. Uw gasten zijn van alle gemakken voorzien.

 

 

Van der Valk Hotels & Restaurants

Wat in 1862 begon met café de Gouden Leeuw in Voorschoten is uitgegroeid tot een trotse hotelketen met wereldwijd meer dan 100 hotels en restaurants. Door steeds te vernieuwen maken ze comfort toegankelijk. Gastvrijheid zit in de genen. Daarom voelt Van der Valk altijd vertrouwd en toch elke keer anders.

Voor een groeiend aantal bedrijven is Van der Valk vaste partner voor vergaderingen, seminars, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Parkeergelegenheid, bereikbaarheid, moderne zalen, ruime kamers en service die op alle fronten ontzorgd - Van der Valk heeft het in huis.

 

 

Postillion Hotels

Postillion Hotels is al meer dan een halve eeuw een begrip in Nederland.

Wat niet wil zeggen dat ze niet met onze tijd zijn meegegaan. Sinds de opening van de allereerste vestiging in Bunnik in 1959, lopen ze voorop wat betreft faciliteiten voor de moderne zakenreiziger. Inmiddels telt Postillion Hotels zeven locaties. Stuk voor stuk gunstig gelegen nabij snelwegen.

Om de zakenreiziger zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Postillion het ‘Meet Work Stay’ concept in het leven geroepen. Zo zijn de goed geoutilleerde business points de plek bij uitstek voor Het Nieuwe Werken. Simpelweg ‘plug & play’ voor een korte werksessie of productieve meeting op een centrale plek. 

Ook voor grotere bijeenkomsten en events hebben wij de ruimte en knowhow in huis. Alle Postillion Hotels beschikken over multifunctionele vergaderzalen met moderne audiovisuele voorzieningen voor beurzen, congressen of meerdaagse conferenties. Een toegewijd team van experts weet precies wat er nodig is voor een geslaagd event. Inclusief culinaire intermezzo’s in de restaurants en natuurlijk de comfortabele bedden in stijlvolle hotelkamers.

 

 

Inntel Hotels

Inntel Hotels is een moderne, gastvriendelijke en succesvolle hotelgroep met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam, Eindhoven en Utrecht. De hotels kenmerken zich door een warme en professionele uitstraling en zijn onderscheidend in kwaliteit, beleving en sfeer. Als gast kunt u rekenen op oprecht persoonlijke aandacht en een plezierig verblijf.

 

 

Eden Hotels

Eden Hotels wil een wezenlijk onderdeel uitmaken van de ervaring van hun gasten. Hierbij houden ze rekening met álle belanghebbenden. Vanuit de gast gedacht betekent dat: niemand wil een vreemde zijn in een vreemde omgeving; iedereen wil ergens bijhoren en kent de emotie van belonging.

Iedere gast voelt zich one of the guys, is er een-van-ons. En iedere gast wordt ondergedompeld in de lokale gebruiken en in de omgeving. Hij voelt zich dan ook helemaal thuis bij Eden Hotels.

De vergaderlocaties van Eden Hotels zijn altijd gunstig gelegen en goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Continue service, de modernste audiovisuele middelen, gratis Wi-Fi en voldoende parkeergelegenheid zorgen ervoor dat de bijeenkomst vlekkeloos verloopt en de deelnemers effectief kunnen vergaderen.

 

 

Cubilis - Stardekk

Stardekk, het bedrijf achter awardwinnende software zoals de Cubilis Channel Manager & Booking Engine, is een partnership aangegaan met POWERNAPP. 

“Hotels die onze software gebruiken zijn steeds op zoek om hun afzetmarkt te verbreden. Dankzij de koppeling met POWERNAPP kunnen de hotels die gebruik maken van Cubilis ook de kleinere bedrijven bereiken, die niet gebruik maken van de grote zakelijke reiskantoren. Het is dan ook een mooie toevoeging aan de strategische keuzes die hotels kunnen maken met de talrijke koppelingen van Cubilis”, stelt de CEO van Stardekk Vincent Goemaere.

Cubilis channel manager by Stardekk is online hotel software (SaaS, cloud based) gemaakt door en voor hoteliers. Het is onze doelstelling om Cubilis steeds eenvoudig in gebruik te houden, en dat er geen extra kosten per reservering aangerekend wordt. Het dagelijks beheer van uw boekingpartners (ota’s, touroperators, VVV ..) wordt via de Cubilis channel manager zeer eenvoudig. Met Cubilis bespaart u tijd, administratie en voorkomt u overboekingen. De Cubilis channel manager werkt steeds via een 2-way XML koppeling, en werkt samen met honderden partners. Zo zijn er ook heel wat PMS koppelingen mogelijk (Protel, Micros, Mews, Lodgegate, Elina, Base7booking, Booking Planner ..) Cubilis koppelt ook met GDS, en Payment Providers (Ogone, DocData, Saferpay, ..). Cubilis bewaart uw data veilig, en is PCI Compliant.

 

 

SmartHOTEL Channel Manager

Uw tijd is kostbaar en zou vooral besteed moeten worden aan het optimaliseren van uw gastervaring. Vermijd overboekingen, tijdrovend beheer van verschillende boekingssites en gemiste kansen. Verhoog uw online boekingen met de SmartHOTEL Channel Manager. Bent u Klaar om uw online distributie te optimaliseren?

  • Beheer al uw boekingskanalen op één plaats
  • Volledig geïntegreerd met uw PMS
  • Directe Consultancy & Support
  • Ontwikkeld door een team van Hospitality Professionals

SmartHOTEL heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de hospitality software industrie. Met een uitgebreide kennis van online distributie en een achtergrond in de hospitality, weten we precies wat u als hotelier nodig heeft. We begrijpen de complexiteit van online distributie. Ons doel is om uw leven gemakkelijker te maken met kwalitatieve producten en op maat gemaakte service, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw gasten.

 

 

Amadeus Hospitality

From hotel reservations and sales and catering to property management and operations, Amadeus equips businesses of any size with the hospitality software tools needed to effortlessly delight guests, engage employees and boost revenue.