Onze samenwerkingen

Vanuit verschillende perspectieven werkt POWERNAPP samen met dienstverleners die werkzaam zijn voor de hotellerie. Daarbij vormen optimalisatie door tijdsbesparing en innovatie de basis.

Xandrion - Uw inkoopnetwerk

POWERNAPP is per 1 oktober jl. een partnership aangegaan met Xandrion. Als onafhankelijk inkoopnetwerk ondersteunt en begeleidt Xandrion ondernemers bij hun inkoopproces. Door deelname aan Xandrion profiteert u van exclusieve condities op vrijwel alle inkoopsegmenten, zoals food & beverage, hygiëne & schoonmaak, energie & brandstoffen, bouw & techniek en dienstverlening & consultancy. Door uw inkoopvolume te bundelen met dat van uw collega ondernemers maakt u gebruik van betere prijs- en serviceafspraken. Daarnaast bespaart u veel tijd door uw inkoop door een professionele partij te laten verzorgen. Xandrion onderzoekt, tendert, onderhandelt, analyseert en monitort voor u. Zo zorgen zij ervoor dat de gemaakte, unieke afspraken over o.a. tarieven en service worden nageleefd, worden contractsperioden bewaakt en spelen zij met het aanbod contracten in op marktontwikkelingen en trends.

 

 

Cubilis - Stardekk

Stardekk, het bedrijf achter awardwinnende software zoals de Cubilis Channel Manager & Booking Engine, is een partnership aangegaan met POWERNAPP. 

“Hotels die onze software gebruiken zijn steeds op zoek om hun afzetmarkt te verbreden. Dankzij de koppeling met POWERNAPP kunnen de hotels die gebruik maken van Cubilis ook de kleinere bedrijven bereiken, die niet gebruik maken van de grote zakelijke reiskantoren. Het is dan ook een mooie toevoeging aan de strategische keuzes die hotels kunnen maken met de talrijke koppelingen van Cubilis”, stelt de CEO van Stardekk Vincent Goemaere.

Cubilis channel manager by Stardekk is online hotel software (SaaS, cloud based) gemaakt door en voor hoteliers. Het is onze doelstelling om Cubilis steeds eenvoudig in gebruik te houden, en dat er geen extra kosten per reservering aangerekend wordt. Het dagelijks beheer van uw boekingpartners (ota’s, touroperators, VVV ..) wordt via de Cubilis channel manager zeer eenvoudig. Met Cubilis bespaart u tijd, administratie en voorkomt u overboekingen. De Cubilis channel manager werkt steeds via een 2-way XML koppeling, en werkt samen met honderden partners. Zo zijn er ook heel wat PMS koppelingen mogelijk (Protel, Micros, Mews, Lodgegate, Elina, Base7booking, Booking Planner ..) Cubilis koppelt ook met GDS, en Payment Providers (Ogone, DocData, Saferpay, ..). Cubilis bewaart uw data veilig, en is PCI Compliant.

 

 

SmartHOTEL Channel Manager

Uw tijd is kostbaar en zou vooral besteed moeten worden aan het optimaliseren van uw gastervaring. Vermijd overboekingen, tijdrovend beheer van verschillende boekingssites en gemiste kansen. Verhoog uw online boekingen met de SmartHOTEL Channel Manager. Bent u Klaar om uw online distributie te optimaliseren?

  • Beheer al uw boekingskanalen op één plaats
  • Volledig geïntegreerd met uw PMS
  • Directe Consultancy & Support
  • Ontwikkeld door een team van Hospitality Professionals

SmartHOTEL heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de hospitality software industrie. Met een uitgebreide kennis van online distributie en een achtergrond in de hospitality, weten we precies wat u als hotelier nodig heeft. We begrijpen de complexiteit van online distributie. Ons doel is om uw leven gemakkelijker te maken met kwalitatieve producten en op maat gemaakte service, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw gasten.