Powernapp

POWERNAPP, hét boekingsplatform voor zakelijke hotelreserveringen.

Wij zetten ons in voor bedrijven die nog geen zakelijk prijsvoordeel genieten, vanwege een laag volume of een brede spreiding. Het gevolg is dat deze bedrijven vaak ‘als consument’ boeken bij publieke boeking websites, zonder enig zakelijk voordeel. Door de hotelreserveringen van deze bedrijven te bundelen, realiseert POWERNAPP een 10% korting op de publieke prijs en is daarmee goedkoper dan publieke kanalen zoals Booking, Expedia, etc. Bovendien is onze website puur gefocust op zakelijke boekers; altijd flexibele tarieven, eenvoudig boeken & annuleren, op rekening betaling (na overleg) en een rapportage tool. Gebruik is geheel kosteloos en dat blijft het ook; ons verdienmodel zit aan de hotel zijde. Tot slot wordt het hebben van één aanspreekpartner voor al het hotel gerelateerde gezien als een groot voordeel door onze bestaande boekers. Voor hun ervaringen verwijzen we u graag naar onze referenties

 

MISSIE

Onze missie is het verbinden van zakelijke boekers en de hotelsector op een transparante en tijdbesparende manier voor alle betrokken partijen. De marktwerking wordt door ons model een stuk eerlijker, omdat onze commissie veel beter in verhouding is dan de grote afdrachten door de bekende, grotere boeking-websites. Het resultaat voor bedrijven die boeken is een gratis dienst die kosten én tijd bespaart. Hoteliers hebben een waardevol kanaal voor additionele zakelijke hotelboekingen tegen een eerlijke commissie afdracht. 
 
Het concept van POWERNAPP is in 2015 ontstaan nadat we twee terugkomende uitdagingen ervaarden binnen de markt:
 
  • Hotels zijn relatief veel tijd kwijt aan het managen van klanten met lage volumes aan hotelovernachtingen. Het volume van al deze klanten samen is onmisbaar, maar er is geen partij die dit segment kan automatiseren. Bovendien ligt de sales focus van hotels op de eigen regio. Nu krijgen zij boekingen van boekers buiten de eigen regio, maar wel met potentie voor diezelfde regio.  
  • De meeste zakelijke boekers hebben geen sterke onderhandelingspositie richting hotels vanwege laag volume, wisselende afnames of een brede spreiding door het land. Bovendien zijn er specifieke wensen rondom de boekingen die maatwerk vereisen, zoals bijvoorbeeld op rekening betalen. 
 
POWERNAPP lost beide uitdagingen op. Met onze individuele ervaring, passie en focus, verbeteren we de situatie van de zakelijke boeker op het gebied van inzicht, tijd en kosten ten aanzien van hotelboekingen. Zij worden ontzorgt door één vaste aanspreekpartner. Daarnaast automatiseren we het klein volume segment voor hoteliers zodat ze dit segment niet verliezen, maar zich wel kunnen focussen op key-accounts en -prospects in de markt. 
 
Samen bekijken of wij uw hotelgebruik kunnen optimaliseren? Wij horen graag van u!