Powernapp

POWERNAPP, hét boekingsplatform voor het MKB.

Wij zetten ons in voor bedrijven die nog geen zakelijk prijsvoordeel genieten, vanwege een laag volume of een brede spreiding. Het gevolg is dat deze bedrijven vaak ‘als consument’ boeken bij publieke boeking websites, zonder enig zakelijk voordeel. Door de hotelovernachtingen van deze bedrijven te bundelen, realiseert POWERNAPP een 10% korting op de publieke prijs en is daarmee goedkoper dan publieke kanalen zoals Booking, Expedia, etc. Bovendien is onze website puur gefocust op zakelijke boekers; altijd flexibele tarieven, eenvoudig boeken & annuleren, op rekening betaling (na overleg) en een rapportage tool. Gebruik is geheel kosteloos en dat blijft het ook; ons verdienmodel zit aan de hotel zijde. 

Work hard, book smart!

Binnen de hotelsector zagen we dat het automatiseren van het MKB-segment de salesstrategie optimaliseert, zonder dat het MKB segment verloren gaat in de business-mix. De hotelier krijgt actieve sales support en kan daardoor zijn focus verleggen richting key-accounts en –prospects.

 

MISSIE

Onze missie is het verbinden van boekers binnen het MKB en de hotelsector op een transparante, tijdbesparende en kostenvriendelijke manier. In onze carrières zagen we twee terugkomende uitdagingen:

  • Hotels zijn relatief veel tijd kwijt aan het managen van klanten met lage volumes. Het volume van deze klanten is onmisbaar, maar er is geen partij die dit segment kan automatiseren. Daarom blijft de potentie van het verder uitbouwen van key-accounts en –prospects in vele gevallen onbenut
  • Het MKB heeft geen sterke onderhandelingspositie richting hotels vanwege laag volume of brede spreiding. Door verschillende manieren van boeken ontbreekt vervolgens ook elk inzicht in uitgaven

POWERNAPP lost beide uitdagingen op. Met onze individuele ervaring, passie en focus, verbeteren we de situatie van het MKB op het gebied van inzicht, tijd en kosten. Daarnaast automatiseren we het klein volume segment voor hoteliers zodat ze dit segment niet verliezen, maar zich wel kunnen focussen op key-accounts en -prospects in de markt.