Referenties Hotels

"Sinds de opening van ons hotel in 2016 werken wij samen met POWERNAPP en deze samenwerking wordt tot op de dag van vandaag als ontzettend prettig ervaren. Door ruime kennis van de markt weet POWERNAPP welke soort business het beste bij ons hotel past en hierdoor worden vrijwel alle aanvragen ruimschoots gematerialiseerd. Tevens wordt er door korte lijnen tussen alle betrokkenen erg snel geschakeld en weten zowel de eindklant alsook de hotelier wat het verwachtingspatroon is. Daar bijkomend is het commissiepercentage zeer schappelijk in vergelijking met overige partijen en is het opbouwen van langdurige relaties en partnerships ‘key’ in onze samenwerking."

Stan van den Bosch / Commercieel Manager -

"De samenwerking tussen POWERNAPP en Postillion Hotels is een fijne samenwerking. We kunnen snel schakelen en krijgen mooie aanvragen die goed bij onze locaties passen. We werken nu voornamelijk samen voor onze locaties in Bunnik en Amersfoort Veluwemeer en POWERNAPP is goed op de hoogte van alle mogelijkheden.

Door duidelijke en eerlijke communicatie is het fijn samenwerken, omdat je altijd weet waar je aan toe bent!"

- Nynke Kok / Sales Manager -

"“De samenwerking tussen Stayci Serviced Apartments en POWERNAPP is vanaf het eerste moment een gelukkige. Sam en Rob schakelen snel, zijn nauwkeurig, voorkomend en discreet. Ik beveel hen ten zeerste aan” 

- Jan-Kees van der Toorn / Managing Director - 

owernapp