Referenties zakelijke klanten

"Powernapp biedt goede ondersteuning bij het organiseren van accommodaties voor onze projectteams. Hierbij zijn (telefonische) bereikbaarheid, flexibiliteit, tijdbesparing en snelheid  voor Vecom de belangrijkste eigenschappen waar Powernapp zich duidelijk onderscheidt. Dat er ook nog een budgetbesparing gerealiseerd wordt, is daarbij mooi meegenomen."

- Lucas Vroon /  Project Manager VECOM Industrial Services -

 

"Als gebruiker en tevreden klant: jullie hebben een mooi concept neergezet dat erg prettig werkt. Gunstigere tarieven dan we zelf konden bedingen, in aangenamere hotels dan we eerder verbleven, met betere condities en meer flexibiliteit. Daarnaast zelf niet het gedoe van boekingen en reserveringen, maar een mailtje en een centraal (persoonlijk en informeel) aanspreekpunt."

- Marc Stekelenburg / Unlumited Lighting Solutions -

 

"Morganiseren organiseert grote meerdaagse scholingen maar ook kleine bijeenkomsten van 2,5 uur ergens in de regio. Dit doen we voor verschillende opdrachtgevers. Dat betekent dat je nooit een zelfde vraag hebt. Iedere scholing is anders, iedere klant is anders en dus heb je ook steeds een ander soort locatie of pakket nodig. POWERNAPP helpt ons ontzettend bij het vinden van de juiste locatie bij de betreffende scholing. Geen enkele vraag is te gek en de snelheid waarmee gereageerd wordt is super! Zeker nu we elkaar wat langer/beter kennen weten ze bij POWERNAPP precies wat wij belangrijk vinden en daarop baseren ze hun voorstellen. Wij raden iedereen aan om van de hulp en ondersteuning van POWERNAPP gebruik te maken."

- Margreet van Roest & Dominique Nijkamp / Eigenaren Morganiseren -

 

"Wij maken gebruik van Powernapp omdat het een enorm gemak en voordeel oplevert. Mijn collega en ik hoeven niet via Google maps een hotel te zoeken “in de buurt van”.
Even een mail naar Powernapp en het wordt supersnel geregeld, dit scheelt ons veel tijd en soms frustratie. Verbeterpunten zijn er volgens mij niet, wij zijn supertevreden."


- Grace de Jong Hobma / Soprema -

 

"Ik maak graag gebruik van de diensten van POWERNAPP, volledig ontzorgd en betalingen achteraf. Daarnaast is de persoonlijke communicatie erg prettig, zo word je goed op de hoogte gebracht en weet je wat er speelt."

- Remco van Dongen / CNSTRCT -

 

"We werken graag samen met POWERNAPP, omdat zij ons het werk uitstekend uit handen nemen; zoekt de hotels, zorgt voor de reserveringen en alle bijkomende administratieve handelingen. Daarnaast is de communicatie met POWERNAPP zeer prettig; goed bereikbaar, snelle reacties en altijd vriendelijk.Wij zijn uitermate tevreden met jullie!"

- Sacha van Rooijen / Movares Nederland

 

"Ik vind dat de mannen van Powernapp een heel mooi concept hebben ontwikkeld, dat denk ik een ideale oplossing is voor ondernemer én hotel. Ik ervaar de samenwerking met Sam en Rob als erg prettig. Ze zijn zeer responsief en denken graag mee om tot de beste oplossing te komen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld vaak ook hotels aanbieden die niet op de website vermeld staan.  Daarnaast kunnen we ook nog eens boeken tegen een gunstiger tarief, dat we zouden mislopen als we zelf direct zouden boeken."

- Hester Kramer / GLI Europe BV - 

 

"We maken gebruik van POWERNAPP, omdat we het werk om een geschikte locatie te vinden uit handen kunnen geven. Met name als het gaat om het vinden van een nieuwe locatie, jullie hebben de contacten, kennis van de locatie(s) en prijsafspraken. Zonder dat daar voor ons kosten aan zijn verbonden, goede service!"

- Ineke Bos / Bouwmeesters Training & Advies -

 

"Bij elke vraag wordt er super snel geschakeld. Tot nu toe heel goed bevallen!"

Ruud ter Horst / Bedrijfsleider & Management Het HUIS van Asporaat

 

"POWERNAPP is voor mij een persoonlijke, superfijne en professionele samenwerking. Voor onze eendaagse trainingen hebben wij hele gedetailleerde criteria waar de locatie aan moet voldoen en de locatie is een verlengstuk van de inhoud van de bijeenkomst.
Het is zeer waardevol dat POWERNAPP al die zaken (ligging, inspiratievol, MVO, duurzaamheid, flexibiliteit) te allen tijde meeneemt en gedurende het boekingsproces bewaakt."


- Diane Eikelboom / Van Harte & Lingsma -
 

"Should you want great assistance with finding and booking hotels, I would like to suggest a gentleman that might be of help. I do business with Sam often, in good discretion. He is a wizard with bookings, and very prudent in the way he deals with delegations."

- LtCol Thijs Jansen / Ministry of Defence, The Netherlands -

 

"Snel, flexibel en klantgericht advies!"

- Roy Spork / Productiemanager MORE Theaterproducties

 

"Wij maken gebruik van deze diensten omdat POWERNAPP in veel gevallen een scherpe prijs kan bieden voor de gewenste hotels. Jullie zijn op de hoogte van onze wensen en in staat om dit goed en netjes af te stemmen met de betreffende accomodaties. Jullie reageren snel en zijn eerlijk over de mogelijkheden."

- Stefan de Jong / De Jong Reclame - 

 

"Ik wil jullie graag bedanken voor alle moeite en jullie vlugge service :). Bovendien heb ik trouwens aan mijn vriendin jullie contactgegevens doorgegeven mocht zij een leuke locatie zoeken voor haar werk. Ik weet niet of dat mocht, maar ik was gewoon erg enthousiast over jullie!" 

 
- Nicole van Tilburg / Trainingcoördinator Horizon Training & Ontwikkeling -
 

“POWERNAPP ontzorgt ons team bij het vinden van de juiste locaties voor onze consultants. Na een intensieve werkdag willen wij als IG&H dat het onze medewerkers aan niets ontbreekt. Een goed hotel met goede faciliteiten is dan een must. Via het portaal van POWERNAPP ben ik verzekerd van de beste prijs want die ligt altijd 10% onder de publieke prijs. Bovendien heb ik de garantie dat de accommodatie geschikt is voor zakelijk gebruik. We kunnen ook terecht bij POWERNAPP voor groepsaanvragen zoals bijvoorbeeld ons eindejaar event. Door hun persoonlijke en snelle service op maat, besparen we tijd en hebben onze medewerkers een fijn verblijf bij hotels door heel Nederland.”

- Gitta Tiggelman / Management Support IG&H - 

 

“Schouten & Nelissen organiseert vaak maatwerk trainingen voor haar klanten. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar inspirerende locaties, waar onze trainers onze klanten en deelnemers optimaal kunnen ontwikkelen. POWERNAPP heeft met het grote aanbod van hotels en conferentiecentra altijd wel een passende locatie die specifiek bij onze klant past. We worden geholpen bij het vinden van de juiste locatie en het onderhandelen van scherpe kortingstarieven. Dit is voor onze projectmedewerkers een verademing en scheelt ze veel tijd en energie, waardoor ze zich nog beter kunnen focussen op de behoefte van onze klanten. POWERNAPP is zowel voor grotere projecten in te zetten als kleine last-minute aanvragen. We zijn er dus zeker van dat de locaties altijd perfect geregeld zijn."

- Gonnie Swanenberg / Business Unit Manager Schouten & Nelissen -