Referenties zakelijke klanten

"Wij maken sinds oktober 2019 gebruik van de diensten van POWERNAPP. En met succes. Voor een tweetal bedrijven die landelijk en telkens op projectbasis opereren brengen wij wekelijks met hulp van POWERNAPP onze montage teams onder in hotels.

Wij kunnen boeken tegen scherpe tarieven en besparen daarmee flink. Maar belangrijker nog is de hoge mate van flexibiliteit. Voor ons is het prettig dat hotels onze overnachtingen op factuur achteraf in rekening brengen en een grote pré dat we tot op de dag van aankomst nog mogen omboeken of annuleren, iets wat zonder tussenkomst van POWERNAPP bij nieuwe hotels vaak niet mogelijk is. Tevens is het zoeken van geschikte accommodaties een tijdrovende bezigheid, waarin wij door POWERNAPP volledig ontzorgt worden.

De korte lijnen met Sam en Rob zijn prettig. Ze spelen altijd kort op de bal, de communicatie verloopt zeer snel en efficiënt. Kortom, wij bevelen ze van harte aan!"

- Jochem Bruinsma / Stinstra Projecten BV - Fabiton BV  - 


 

"Een fijne en snelle service, die rekening houdt met al onze wensen en het hele boekingsproces overneemt (zoeken, contact opnemen, reserveren etc. ). Dit scheelt ons als bedrijf enorm veel tijd. Alle boekingen zijn conform onze interne richtlijnen en tegen een mooie realistische prijs. Voor ons een hele verademing!"

- Shanna Willems / Warmtebouw

 

 

"POWERNAPP biedt altijd een super goede service, niet alleen in tijden van nood als je zelf even niet meer weet waar (grote groepen) gasten onder te brengen maar het hele jaar door. Ze zijn heel vriendelijk, enorm gastvrij, accuraat en hebben een groot netwerk. Het lukt ze heel goede deals bij hotels te regelen en ze hebben een heel groot aanbod. Bovendien nemen ze alle zorg uit handen – van boeken tot administratie tot check-in tot speciale wensen, noem maar op. Ik ben heel blij dat we POWERNAPP tegen het lijf liepen en raadt hen bij iedereen van harte aan."

- Sterre Haverkamp / Nationale Opera & Ballet -

 

 

"We moeten regelmatig hotelovernachtingen boeken voor onze medewerkers. De communicatie met POWERNAPP is snel en persoonlijk. Hierdoor kan er ook snel geschakeld worden als er op het laatst nog iets in de planning wijzigt. POWERNAPP zorgt hierdoor voor rust. Het kost ons veel minder tijd om hotelovernachtingen te regelen, de hotels zijn prima, en de condities zijn ook vaak beter dan we zelf kunnen regelen. We maken ons nooit zorgen, omdat er snel geschakeld wordt. Wij zijn super tevreden over POWERNAPP."

- Wendy van Dal / Christ Autowasinstallaties -

 

"Ik ervaar keer op keer een uitstekende en prettige service. De directe en snelle communicatie ontzorgen mij bij het boeken van een hotelovernachting van onze monteurs. 
Of het nu de beste deal in een kort mogelijke tijd is of de communicatie die geheel van me overgenomen wordt (ook met de monteurs). Het is voor mijn in één woord uit te drukken: Ontzorging!"
 
- Carla ten Hoor / PTH Hout CV - 
 

"Het werken met POWERNAPP bevalt uitstekend. Je krijgt een overzichtelijk voorstel, snel en perfect op maat, dat scheelt een hoop tijd en levert veel voordeel op. Ook late wijzigingen worden zonder problemen doorgezet waarbij de gunstigste condities bewerkstelligt worden. De vriendelijke communicatie en klantgerichte instelling is een voorbeeld voor velen. Ik zie ernaar uit in de nabije toekomst meer projecten bij hen onder te brengen."

- Els Akerboom / Enable-U -

 

"Aqua+ Sprinklersystemen monteert door heel Nederland in bestaande en nieuwbouw panden sprinklerinstallaties. Wanneer we hiervoor (op korte termijn) hotelovernachtingen nodig zijn worden we vaak ondersteund door POWERNAPP . Sam en Rob communiceren op een erg prettige manier, zij zoeken het best passende hotel op onze voorwaarden en komen dan altijd snel met geschikte oplossingen. Mocht er onverhoopt toch een keer iets niet naar wens zijn dan schakelen zij snel en zorgen er voor dat onze monteurs een prettig verblijf hebben , kortom wij zijn enthousiast!"

- Marina Markar / Aqua+ Sprinklersystemen -

 

"De samenwerking met POWERNAPP is uitermate efficient. Sinds 2020 maken wij gebruik van de diensten van POWERNAPP, we hoeven (in ons geval) Sam maar te bellen/ mailen en hij reageert snel en adequaat, hij denkt mee met ons bedrijf en onze wensen en komt direct met een overzicht van talrijke mogelijkheden inclusief scherpe tarieven. De communicatie is informeel, hartelijk en zeer effectief. Ik ervaar een zeer prettige samenwerking en vooral een hoge mate van aanpasbaarheid in de samenwerkingHet is fijn om met 1 persoon, zoals Sam, te schakelen want het ontzorgt in de kosten en is tijdbesparend. Hij regelt dat hotels onze overnachtingen op factuur achteraf in rekening brengen en dat we (last minute) kunnen omboeken of flexibel annuleren.Tot slot, een zeer betrouwbare en fijne samenwerking en daarom bevelen wij POWERNAPP van harte aan!"

- Lianne Canisius / Nova Reperta -

 

"Powernapp biedt goede ondersteuning bij het organiseren van accommodaties voor onze projectteams. Hierbij zijn (telefonische) bereikbaarheid, flexibiliteit, tijdbesparing en snelheid  voor Vecom de belangrijkste eigenschappen waar Powernapp zich duidelijk onderscheidt. Dat er ook nog een budgetbesparing gerealiseerd wordt, is daarbij mooi meegenomen."

- Lucas Vroon /  Project Manager VECOM Industrial Services -

 

"Als gebruiker en tevreden klant: jullie hebben een mooi concept neergezet dat erg prettig werkt. Gunstigere tarieven dan we zelf konden bedingen, in aangenamere hotels dan we eerder verbleven, met betere condities en meer flexibiliteit. Daarnaast zelf niet het gedoe van boekingen en reserveringen, maar een mailtje en een centraal (persoonlijk en informeel) aanspreekpunt."

- Marc Stekelenburg / Unlumited Lighting Solutions -

 

"Morganiseren organiseert grote meerdaagse scholingen maar ook kleine bijeenkomsten van 2,5 uur ergens in de regio. Dit doen we voor verschillende opdrachtgevers. Dat betekent dat je nooit een zelfde vraag hebt. Iedere scholing is anders, iedere klant is anders en dus heb je ook steeds een ander soort locatie of pakket nodig. POWERNAPP helpt ons ontzettend bij het vinden van de juiste locatie bij de betreffende scholing. Geen enkele vraag is te gek en de snelheid waarmee gereageerd wordt is super! Zeker nu we elkaar wat langer/beter kennen weten ze bij POWERNAPP precies wat wij belangrijk vinden en daarop baseren ze hun voorstellen. Wij raden iedereen aan om van de hulp en ondersteuning van POWERNAPP gebruik te maken."

- Margreet van Roest & Dominique Nijkamp / Eigenaren Morganiseren -

 

"Wij maken gebruik van Powernapp omdat het een enorm gemak en voordeel oplevert. Mijn collega en ik hoeven niet via Google maps een hotel te zoeken “in de buurt van”.
Even een mail naar Powernapp en het wordt supersnel geregeld, dit scheelt ons veel tijd en soms frustratie. Verbeterpunten zijn er volgens mij niet, wij zijn supertevreden."


- Grace de Jong Hobma / Soprema -

 

"Ik maak graag gebruik van de diensten van POWERNAPP, volledig ontzorgd en betalingen achteraf. Daarnaast is de persoonlijke communicatie erg prettig, zo word je goed op de hoogte gebracht en weet je wat er speelt."

- Remco van Dongen / CNSTRCT -

 

"We werken graag samen met POWERNAPP, omdat zij ons het werk uitstekend uit handen nemen; zoekt de hotels, zorgt voor de reserveringen en alle bijkomende administratieve handelingen. Daarnaast is de communicatie met POWERNAPP zeer prettig; goed bereikbaar, snelle reacties en altijd vriendelijk.Wij zijn uitermate tevreden met jullie!"

- Sacha van Rooijen / Movares Nederland

 

"Ik vind dat de mannen van Powernapp een heel mooi concept hebben ontwikkeld, dat denk ik een ideale oplossing is voor ondernemer én hotel. Ik ervaar de samenwerking met Sam en Rob als erg prettig. Ze zijn zeer responsief en denken graag mee om tot de beste oplossing te komen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld vaak ook hotels aanbieden die niet op de website vermeld staan.  Daarnaast kunnen we ook nog eens boeken tegen een gunstiger tarief, dat we zouden mislopen als we zelf direct zouden boeken."

- Hester Kramer / GLI Europe BV - 

 

"We maken gebruik van POWERNAPP, omdat we het werk om een geschikte locatie te vinden uit handen kunnen geven. Met name als het gaat om het vinden van een nieuwe locatie, jullie hebben de contacten, kennis van de locatie(s) en prijsafspraken. Zonder dat daar voor ons kosten aan zijn verbonden, goede service!"

- Ineke Bos / Bouwmeesters Training & Advies -

 

"Bij elke vraag wordt er super snel geschakeld. Tot nu toe heel goed bevallen!"

Ruud ter Horst / Bedrijfsleider & Management Het HUIS van Asporaat

 

"POWERNAPP is voor mij een persoonlijke, superfijne en professionele samenwerking. Voor onze eendaagse trainingen hebben wij hele gedetailleerde criteria waar de locatie aan moet voldoen en de locatie is een verlengstuk van de inhoud van de bijeenkomst.
Het is zeer waardevol dat POWERNAPP al die zaken (ligging, inspiratievol, MVO, duurzaamheid, flexibiliteit) te allen tijde meeneemt en gedurende het boekingsproces bewaakt."


- Diane Eikelboom / Van Harte & Lingsma -
 

"Should you want great assistance with finding and booking hotels, I would like to suggest a gentleman that might be of help. I do business with Sam often, in good discretion. He is a wizard with bookings, and very prudent in the way he deals with delegations."

- LtCol Thijs Jansen / Ministry of Defence, The Netherlands -

 

"Snel, flexibel en klantgericht advies!"

- Roy Spork / Productiemanager MORE Theaterproducties

 

"Wij maken gebruik van deze diensten omdat POWERNAPP in veel gevallen een scherpe prijs kan bieden voor de gewenste hotels. Jullie zijn op de hoogte van onze wensen en in staat om dit goed en netjes af te stemmen met de betreffende accomodaties. Jullie reageren snel en zijn eerlijk over de mogelijkheden."

- Stefan de Jong / De Jong Reclame - 

 

"Ik wil jullie graag bedanken voor alle moeite en jullie vlugge service :). Bovendien heb ik trouwens aan mijn vriendin jullie contactgegevens doorgegeven mocht zij een leuke locatie zoeken voor haar werk. Ik weet niet of dat mocht, maar ik was gewoon erg enthousiast over jullie!" 

 
- Nicole van Tilburg / Trainingcoördinator Horizon Training & Ontwikkeling -
 

“POWERNAPP ontzorgt ons team bij het vinden van de juiste locaties voor onze consultants. Na een intensieve werkdag willen wij als IG&H dat het onze medewerkers aan niets ontbreekt. Een goed hotel met goede faciliteiten is dan een must. Via het portaal van POWERNAPP ben ik verzekerd van de beste prijs want die ligt altijd 10% onder de publieke prijs. Bovendien heb ik de garantie dat de accommodatie geschikt is voor zakelijk gebruik. We kunnen ook terecht bij POWERNAPP voor groepsaanvragen zoals bijvoorbeeld ons eindejaar event. Door hun persoonlijke en snelle service op maat, besparen we tijd en hebben onze medewerkers een fijn verblijf bij hotels door heel Nederland.”

- Gitta Tiggelman / Management Support IG&H - 

 

“Schouten & Nelissen organiseert vaak maatwerk trainingen voor haar klanten. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar inspirerende locaties, waar onze trainers onze klanten en deelnemers optimaal kunnen ontwikkelen. POWERNAPP heeft met het grote aanbod van hotels en conferentiecentra altijd wel een passende locatie die specifiek bij onze klant past. We worden geholpen bij het vinden van de juiste locatie en het onderhandelen van scherpe kortingstarieven. Dit is voor onze projectmedewerkers een verademing en scheelt ze veel tijd en energie, waardoor ze zich nog beter kunnen focussen op de behoefte van onze klanten. POWERNAPP is zowel voor grotere projecten in te zetten als kleine last-minute aanvragen. We zijn er dus zeker van dat de locaties altijd perfect geregeld zijn."

- Gonnie Swanenberg / Business Unit Manager Schouten & Nelissen -