Referenties

"Powernapp biedt goede ondersteuning bij het organiseren van accommodaties voor onze projectteams. Hierbij zijn (telefonische) bereikbaarheid, flexibiliteit, tijdbesparing en snelheid  voor Vecom de belangrijkste eigenschappen waar Powernapp zich duidelijk onderscheidt. Dat er ook nog een budgetbesparing gerealiseerd wordt, is daarbij mooi meegenomen."

- Lucas Vroon /  Project Manager VECOM Industrial Services -

 

 

 

 

"Morganiseren organiseert grote meerdaagse scholingen maar ook kleine bijeenkomsten van 2,5 uur ergens in de regio. Dit doen we voor verschillende opdrachtgevers. Dat betekent dat je nooit een zelfde vraag hebt. Iedere scholing is anders, iedere klant is anders en dus heb je ook steeds een ander soort locatie of pakket nodig. POWERNAPP helpt ons ontzettend bij het vinden van de juiste locatie bij de betreffende scholing. Geen enkele vraag is te gek en de snelheid waarmee gereageerd wordt is super! Zeker nu we elkaar wat langer/beter kennen weten ze bij POWERNAPP precies wat wij belangrijk vinden en daarop baseren ze hun voorstellen. Wij raden iedereen aan om van de hulp en ondersteuning van POWERNAPP gebruik te maken."

- Margreet van Roest & Dominique Nijkamp / Eigenaren Morganiseren -

 

 

 

 

"Bij elke vraag wordt er super snel geschakeld. Tot nu toe heel goed bevallen!"

Ruud ter Horst / Bedrijfsleider & Management Het HUIS van Asporaat

 

 

 

 

"Should you want great assistance with finding and booking hotels, I would like to suggest a gentleman that might be of help. I do business with Sam often, in good discretion. He is a wizard with bookings, and very prudent in the way he deals with delegations."

- LtCol Thijs Jansen / Ministry of Defence, The Netherlands -

 

 

 

 

"Snel, flexibel en klantgericht advies!"

- Roy Spork / Productiemanager MORE Theaterproducties

 

 

 

 

 

"Ik wil jullie graag bedanken voor alle moeite en jullie vlugge service :). Bovendien heb ik trouwens aan mijn vriendin jullie contactgegevens doorgegeven mocht zij een leuke locatie zoeken voor haar werk. Ik weet niet of dat mocht, maar ik was gewoon erg enthousiast over jullie!" 

 
- Nicole van Tilburg / Trainingcoördinator Horizon Training & Ontwikkeling -
 
 
 
 
 

 

“POWERNAPP ontzorgt ons team bij het vinden van de juiste locaties voor onze consultants. Na een intensieve werkdag willen wij als IG&H dat het onze medewerkers aan niets ontbreekt. Een goed hotel met goede faciliteiten is dan een must. Via het portaal van POWERNAPP ben ik verzekerd van de beste prijs want die ligt altijd 10% onder de publieke prijs. Bovendien heb ik de garantie dat de accommodatie geschikt is voor zakelijk gebruik. We kunnen ook terecht bij POWERNAPP voor groepsaanvragen zoals bijvoorbeeld ons eindejaar event. Door hun persoonlijke en snelle service op maat, besparen we tijd en hebben onze medewerkers een fijn verblijf bij hotels door heel Nederland.”

- Gitta Tiggelman / Management Support IG&H - 

 

 

 

 

“Schouten & Nelissen organiseert vaak maatwerk trainingen voor haar klanten. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar inspirerende locaties, waar onze trainers onze klanten en deelnemers optimaal kunnen ontwikkelen. POWERNAPP heeft met het grote aanbod van hotels en conferentiecentra altijd wel een passende locatie die specifiek bij onze klant past. We worden geholpen bij het vinden van de juiste locatie en het onderhandelen van scherpe kortingstarieven. Dit is voor onze projectmedewerkers een verademing en scheelt ze veel tijd en energie, waardoor ze zich nog beter kunnen focussen op de behoefte van onze klanten. POWERNAPP is zowel voor grotere projecten in te zetten als kleine last-minute aanvragen. We zijn er dus zeker van dat de locaties altijd perfect geregeld zijn."

- Gonnie Swanenberg / Business Unit Manager Schouten & Nelissen -