Zakelijk overnachten

Zakelijk hotel boeken op projectbasis

Medewerkers in de kost? Of collega’s die (langdurig) onderdak nodig hebben op locatie? Dan wil je het liefst gegarandeerde beschikbaarheid en flexibel kunnen annuleren waar nodig. POWERNAPP bespaart je de tijd die je kwijt bent met het zoeken en boeken van zakelijke hotelovernachtingen en houdt rekening met aanvullende wensen.

 • Bespaar tijd
 • Altijd zakelijke voorwaarden
 • Één aanspreekpunt
 • 500+ hotels

Bespaar op hotelkosten

Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat je niet alleen kosteloos het boeken van het hotel uit kan besteden, maar ook voordeliger in de hotels terecht kan! POWERNAPP boekt altijd tegen de best mogelijke tarieven en zakelijke voorwaarden.

 • Betaling achteraf
 • Scherpste tarieven
 • Geen bijkomende kosten
 • Flexibel annuleren

Boek met voorwaarden die passen bij jouw behoeften

Als projectboeker wil je graag dat overal aan is gedacht bij het boeken van het hotel. Kunnen bestelwagens of bussen ook parkeren op de parkeerplaats? Zijn er mogelijkheden tot een vervroegd ontbijt? Samen brengen we de benodigdheden voor jouw project in kaart en boeken we het hotel dat het best bij jouw project en medewerkers past.

 • Vroeg ontbijt
 • Flexibel annuleren
 • Betalen op rekening
 • Lunchpakket geregeld

28.000+

Geslaagde boekingen

voor zakelijke projecten zoals die van u

8

Jaar actief

in het zakelijk boeken van hotelovernachtingen in de kost

9.6%

Gemiddelde besparing

op boekingen bij aangesloten hotels

500+

Gecontracteerde hotels

in ons uitgebreide en betrouwbare netwerk

Hotels in ons netwerk

POWERNAPP boekt bij meer dan 500 hotels in Nederland, maar ook daarbuiten. We hebben direct contact met de juiste account managers, om jouw boeking zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Boekingen van POWERNAPP
Reviews

Opdrachtgevers over POWERNAPP

Wij kunnen boeken tegen scherpe tarieven en besparen daarmee flink. Maar belangrijker nog is de hoge mate van flexibiliteit.
Jochem Bruinsma

Fabiton BV

Een fijne en snelle service, die rekening houdt met al onze wensen en het hele boekingsproces overneemt (zoeken, contact opnemen, reserveren etc. ).
Shanna Willems

Warmtebouw

Het kost ons veel minder tijd om hotelovernachtingen te regelen, de hotels zijn prima, en de condities zijn ook vaak beter dan we zelf kunnen regelen.
Wendy van Dal

Christ Autowasinstallaties

We werken graag samen met POWERNAPP, omdat zij ons het werk uitstekend uit handen nemen; zoekt de hotels, zorgt voor de reserveringen en alle bijkomende administratieve handelingen.
Sacha van Rooijen

Movares Nederland

POWERNAPP communiceert op een erg prettige manier, zij zoeken het best passende hotel op onze voorwaarden en komen dan altijd snel met geschikte oplossingen.
Marina Markar

Aqua+ Sprinklersystemen

Wij maken gebruik van Powernapp omdat het een enorm gemak en voordeel oplevert. Mijn collega en ik hoeven niet via Google maps een hotel te zoeken “in de buurt van”.
Grace de Jong Hobma

Soprema

POWERNAPP biedt goede ondersteuning bij het organiseren van accommodaties voor projectteams. De gerealiseerde budgetbesparing, is daarbij mooi meegenomen.
Lucas Vroon

Project Manager VECOM Industrial Services

Ik maak graag gebruik van de diensten van POWERNAPP, volledig ontzorgd en betalingen achteraf. Daarnaast is de persoonlijke communicatie erg prettig.
Remco van Dongen

CNSTRCT

15 minuten kennismaken? Neem contact op.

Ruil ergernis in voor zekerheid en bespaar op je zakelijke hotel- of event boeking. Ervaar het gemak van het uitbesteden van jouw zakelijke boekingen bij POWERNAPP.

Laat je verrassen door onze 100% kosteloze dienstverlening, zonder addertjes onder het gras!

Neem contact op