Krachtig boeken met POWERNAPP

Een turnaround of shutdown, veiligheid voorop!

De Benelux kent een aantal grote havengebieden, waaronder Rotterdam en Antwerpen. Deze gebieden staan bekend om de vele sites die plaats bieden aan olieplatformen en gasopslag. Deze sites zijn de doorvoerhavens van olie en gas. Vanuit hier wordt het transport georganiseerd van en naar de Benelux. Eens in de 5 jaar zijn de sites verplicht onderhoud te plegen aan de immense hoeveelheid silo’s die deze sites hebben. Een gigantische klus die gebonden is aan een specifiek tijdslot; iedere sluitingsdag kost immers miljoenen euro’s.

Lees verder

Wat is nu eigenlijk een “Short-“en een “Long Stay”?

Zakelijke overnachtingen kunnen in vele vormen voorkomen. De meest voorkomende vormen bij langdurige projecten zijn Short Stay en Long Stay. Maar wat betekent dit nu eigenlijk en wat is het verschil?

Lees verder

Medewerkers in de kost; wat zijn hun specifieke wensen?

Zakelijk hotels boeken is een vaak voorkomend fenomeen in verschillende branches. POWERNAPP boekt met name hotels voor bedrijven die op projectbasis werken. Zij noemen dit het plaatsen van ‘medewerkers in de kost’. Wat is het profiel van dergelijke medewerkers en wat zijn hun wensen? Hierover meer in deze blog.

Lees verder

Zakelijk hotel boeken; wanneer kan ik dat het beste doen?

Niets is zo veranderlijk als het weer, of toch wel? Zoals je misschien weleens is opgevallen fluctueren de tarieven in de reisbranche bijna altijd. Zo heeft de vliegtuigindustrie al jaren een prijsbeleid dat is gebaseerd op vraag en aanbod. Zo ook de hotelsector. Je vraagt je misschien af wanneer je het beste je hotel voor zakelijk gebruik kunt boeken tegen het beste tarief. Wij geven je hier meer inzicht in middels deze blog.

Lees verder

5 tips voor het vinden van het juiste zakelijk hotel

De keuzestress slaat toe wanneer je op zoek gaat naar een hotel voor een zakelijke bijeenkomst, langdurig project of een overnachting voor of na je afspraken. Het aanbod op online boekingskanalen is zo groot, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen onze klanten op een gestructureerde manier om hun zakelijke hotelovernachtingen te organiseren. We geven je daarom graag 5 tips, die we zelf ook hanteren bij het maken van de juiste prijsafspraken bij hotels.

Lees verder

Maatwerk hotelboekingen in een digitale wereld

Zoals de meeste startups heeft POWERNAPP een aantal strategische koerswijzigingen ondergaan om bestaansrecht te verdienen. Bij onze start was het doel om elke boeking via een online boekingsportaal te laten lopen, volledig digitaal dus. Inmiddels boeken wij voor onze boekers ook handmatig. Welke wijze de beste is blijft na drie jaar POWERNAPP een vraagstuk binnen onze bedrijfsvoering. Digitalisering, maatwerk of beiden?

Lees verder

POWERNAPP; de rollercoaster van ruim 2,5 jaar ondernemen

Inmiddels is POWERNAPP al ruim 2,5 jaar in business en kunnen we zeggen dat we een hoop geleerd en meegemaakt hebben. Reflecteren is een belangrijk aspect van ondernemerschap. Vandaar dat we nu de tijd nemen om dit samen met u te doen. Waar komen we vandaan en wat kom je als mens en ondernemer tegen tijdens het proces van het opbouwen van een bedrijf? Dit kun je gerust een rollercoaster noemen. Van 0 naar 100 en weer terug naar 20.

Lees verder

De zomerperiode; nadenken over je persoonlijke doelen

Je hoort het vaak, mensen pakken de zomerperiode en bijbehorende vakantie graag aan om hun leven en doelen in het werk weer eens onder de loep te nemen. Doe ik nog wel wat ik wil en word ik blij van de activiteiten die ik in mijn dagelijks werk onderneem? Vaak is men niet in balans en dat wordt direct weer versterkt als je terugkomt van vakantie met een volle mailbox. Wij geven je wat tips, om fris te beginnen na je vakantie!

Lees verder

In welke 5 branches maakt men vaak gebruik van zakelijke hotelboekingen?

Het zal je waarschijnlijk verbazen, maar in veel sectoren wordt er wekelijks gebruik gemaakt van zakelijke hotelboekingen. Dit is met name zo bij specialistisch werk, waarbij de medewerkers op locatie aan het werk moeten buiten hun eigen regio, voor een paar dagen of langer. Dit noemen we zogenaamde projectboekingen, waar vaak ook vaste prijsafspraken voor worden gemaakt. De bedrijven die deze boekingen maken, noemen dit in de volksmond; de medewerkers in de kost!

Lees verder